Har du spørgsmål? Ring idag på
7512 5011

Skifertag opbygning udføres professionelt

Ønsker du at friske huset op med et smukt, eksklusivt og stilfuldt udtryk? Så bør du overveje et tag i skifer. Et skifertag kan forvandle selv den mest tarvelige bygning til en funklende æstetisk perle, der får naboerne i hele kvarteret til at spærre øjnene op. Deres Blikkenslager A/S i Esbjerg kan hjælpe dig med alt inden for skiferarbejde, blandt andet udskiftning, renovering og vedligeholdelse af skifertag.​

​Skifer - den flotte og holdbare løsning

​Eternit er et slidstærkt materiale med meget lang levetid. Det er særdeles modstandsdygtigt over for det lunefulde danske vejr. Skifer udføres typisk i sort eller grå nuancer, i to forskellige slags overflader: Glat eller med struktur. Vi anbefaler en glat overflade, da den er bedst til at afvise alger og mos på tag og facade. Skiferarbejde udføres oftest i naturskifer eller eternitskifer.

Naturskifer - naturens eget materiale

Naturskifer er en stenart, der i mange år har været et af de mest benyttede materialer inden for skiferarbejde. Det er et rent naturmateriale og derfor 100 procent fri for miljøskadelige indholdsstoffer. Naturskifer har de samme gode egenskaber som forarbejdede skifertyper. Deres Blikkenslager A/S anbefaler naturskifer til alle bygningstyper.​

​Eternitskifer – smukt resultat i mange år fremover

Eternitskifer er lavet af fibercement og findes i mange forskellige former og farver. Eternitskiferens to største styrker er, at materialet bevarer sit flotte udseende i mange år, og kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vi sætter stor ære i vores skiferarbejde

​Hos Deres Blikkenslager A/S lægger vi vægt på veludført skiferarbejde og et flot resultat. Vores dygtige fagmænd sørger for korrekt montering og vejleder gerne i vedligeholdelse. Dermed får du altid den bedst tænkelige løsning for pengene - og det smukkeste tag i hele kvarteret.

Kontakt os for et stærkt tilbud

Ønsker du mere information om vores ydelser inden for tag og facade i skifer? Du er meget velkommen ringe til os på telefon 75 12 50 11 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også sende os en e-mail på deresblik@deresblik.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Indhent et uforpligtende tilbud

Følg os på facebook

Følg Deres Blikkenslager A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 250 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Deresblik.dk

Åbningstider