Har du spørgsmål? Ring idag på
7512 5011

Autoriseret Kloakmester Esbjerg Udfører alt indenfor kloakarbejde

Har du en kloak der ikke virker optimalt, eller et utæt kloakrør? Hos Deres Blikkenslager A/S udfører vi alle opgaver inden for kloakarbejde, for både private og erhvervsdrivende kunder. Som autoriseret kloakmester, har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med kloakarbejde i Esbjerg, Varde og på Fanø. Vi stiller gerne vores kompetencer til rådighed og tilbyder professionel råd og vejledning, så du kan opnå det bedste mulige resultat.

Vi har mange års erfaring som kloakmester, hvilket er din garanti for veludført kloakarbejde, der overholder alle regler. Vi varetager en enhver type opgave inden for kloakering, uanset størrelsesordenen på opgaven.

Som autoriseret kloakmester udfører vi blandt andet:

  • Etablering af ny kloak
  • Kloakrenovering
  • Reparation af kloakrør
  • Separering af kloak og regnvand
  • Nedsivningsanlæg
  • Afløbsrensning

Professionel kloakmester med fokus på kvalitet

Hos Deres Blikkenslager A/S lægger vi stor vægt på din tilfredshed, efter udført kloakarbejde. Derfor sætter vi en ære i at udfører en hurtig og effektiv service, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på, altid at levere et solidt stykke arbejde, til de aftalte tider og priser.

Vi forstår vigtigheden i et samarbejde, der er bygget op på tillid og troværdighed. Derfor tilbyder vi altid kloakarbejde til konkurrencedygtige priser og vi tager ikke hjem før opgaven er løst til din fulde tilfredshed.

Mangler du en autoriseret VVS-installatør eller blikkenslager?

Udover kloakarbejde, udfører vi også en bred vifte af opgaver inden for VVS- og blikarbejde. Drømmer du om et nyt badeværelse, har du en utætte tagrender, eller skal radiatoren repareres? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere her.

Indhent et godt tilbud på kloakarbejde

Har du  spørgsmål til vores autoriseret kloakmester, eller har du brug for vejledning vedrørende kloakarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 12 50 11 eller e-mail deresblik@deresblik.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud

Følg os på facebook

Følg Deres Blikkenslager A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 250 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Deresblik.dk

Åbningstider