• DERES BLIKKENSLAGER A/S

AUTORISERET KLOAKMESTER ESBJERG UDFØRER ALT INDENFOR KLOAKARBEJDE

  • HURTIGT & SIKKER SERVICE

AUTORISERET KLOAKMESTER ESBJERG UDFØRER ALT INDENFOR KLOAKARBEJDE

Har du en kloak der ikke virker optimalt, eller et utæt kloakrør? Hos Deres Blikkenslager A/S udfører vi alle opgaver inden for kloakarbejder, for både private og erhvervsdrivende kunder. Vores autoriserede kloakmester, har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med kloakarbejder i Esbjerg og på Fanø. Vi stiller gerne vores kompetencer til rådighed og tilbyder professionelt råd og vejledning, så du kan opnå det bedste mulige resultat.

Vi har mange års erfaring som kloakmester, hvilket er din garanti for veludført kloak arbejde, der overholder alle regler. Vi varetager en enhver type opgave inden for kloakering, uanset størrelsesordenen på opgaven.

Som autoriseret kloakmester udfører vi blandt andet:

Har du spørgsmål til vores autoriseret kloakmester, eller har du brug for vejledning vedrørende kloak arbejder? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 12 50 11 eller e-mail deresblik@deresblik.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  • VI VED HVAD VI LAVER

Professionel kloakmester med fokus på kvalitet

Hos Deres Blikkenslager A/S lægger vi stor vægt på din tilfredshed, efter udført arbejde. Derfor sætter vi en ære i at udfører en hurtig og effektiv service, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på, altid at levere et solidt stykke arbejde, til de aftalte tider og priser.

Vi forstår vigtigheden i et samarbejde, der er bygget op på tillid og troværdighed. Derfor tilbyder vi altid kloak arbejde til konkurrencedygtige priser og vi tager ikke hjem før opgaven er løst til din fulde tilfredshed.

  • FULD GENNEMSIGTIGHED

Hvordan arbejder vi?

1

KONTAKT OS HER
PÅ MAIL

2

VI UNDERSØGER PROBLEMET

3

MONTØR ANKOMMER

4

VI LØSER DIT PROBLEM

  • INDHENT TILBUD

BLIV KONTAKTET

  • GALLERI

BILLEDER FRA HVERDAGEN

  • VURDERET 5/5 STJERNER

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Deres Blikkenslager A/S på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

Vurderet 5 / 5 stjerner og over 250 likes på Facebook

FACEBOOK